GeR Benelux b.v.

Veterinaire radiologie

GeR VetTech

GeR International in Cuy (Frankrijk) produceert sinds meer dan 30 jaar röntgenmachines specifiek voor de veterinaire markt. Wereldwijd zijn er meer dan 2000 machines dagelijks in gebruik voor het maken van röntgen-opnamen. Het gedegen ontwerp en de ruime ervaring in veterinaire radiologie staan garant voor een zorgeloos gebruik.


De VetTech van GeR is leverbaar in meerdere uitvoeringen afhankelijk van uw wensen. U kiest de gewenste instellingen via een eenvoudig keuze-menu met anatomische parameters, afhankelijk van grootte van de patiënt en opname richting. Bediening gebeurt met een touch-screen monitor die ook met röntgenhandschoenen aan te bedienen is. De voorgeprogrammeerde instellingen garanderen een geslaagde opname!


Naast het geautomatiseerd kiezen van de parameters voor de opname is de VETTECH voorzien van een richtlijn voor het positioneren van de patiënt, de voorwaarden die gesteld worden aan standaard-opnamen en een verkorte anatomische atlas met ingekleurde structuren.

Wenst u af te wijken van de voor ingestelde parameters dan is het mogelijk persoonlijke voorkeuren in te geven of volledig handmatig te kiezen.